Μυτιλήνη: «Κίτρινα» εννέα σπίτια στο Μόλυβο μετά το σεισμό - Συνεχίζονται οι αυτοψίες
Εννέα «κίτρινα» σπίτια «έδειξαν» οι αυτοψίες στη Μυτιλήνη μετά το σεισμό των 4,9 Ρίχτερ της 7ης Ιανουαρίου. Έγιναν έλεγχοι σε συνολικά 46 σπίτια κατά την πρώτη ημέρα των αυτοψιών.
Οι αυτοψίες των κλιμακίων της ΚΤΥΠ και της ΔΑΕΦΚ θα συνεχιστούν και σήμερα, σε κτίσματα στα χωριά Λεπέτυμνος, Άργενος και Πελόπη, ενώ παράλληλα δύο συνεργεία των μηχανικών του Δήμου, συνεχίζουν τις δικές τους αυτοψίες σε κτίσματα και σε σχολικά και άλλα δημόσια κτήρια σε όλη την επικράτεια του Δήμου.
Κλειστά και σήμερα τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της Μυτιλήνης
Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε δήμους του νησιού.
Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου και έπειτα από συνεννόηση με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Κατερίνα Στρατάκη, για προληπτικούς λόγους προκειμένου να ολοκληρωθούν οι σχετικές αυτοψίες των μηχανικών στα σχολικά κτήρια που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.
Ο έλεγχοι πραγματοποιούνται όπως και σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά κτήρια του Δήμου που υπέστησαν ρηγματώσεις από τη σεισμική διεργασία που ξεκίνησε τα χαράματα του περασμένου Σαββάτου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεισμός Μυτιλήνη - Παπαδόπουλος: Κοντά το σενάριο τα 4,9 R να ήταν ο κύριος σεισμός
Σε ποιους κλάδους επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας από 16 Νοεμβρίου
06:00
«Κόκκινα δάνεια»: Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες με τη νέα ρύθμιση
05:00
Δημόσιο: Αναλυτικά οι τομείς που θα γίνουν οι 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο το 2027
04:00
Συντάξεις Νοεμβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες - Ποιοι θα πάρουν την ενίσχυση των 400 ευρώ
03:00