ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: Υπάρχει πρόσωπο που κατευθύνει την ανάκριση

Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: Υπάρχει πρόσωπο που κατευθύνει την ανάκριση
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στην ανακρίτρια για να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Ίριδας και της Μαλένας, βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (11/1) η Ρούλα Πισπιρίγκου, με τον συνήγορό της, Αλέξη Κούγια, να δηλώνει το πρωί ότι υπάρχει «πρόσωπο που κατευθύνει την ανάκριση».

Προσερχόμενος στα δικαστήρια ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Προσερχόμεθα για να απολογηθούμε. Η απολογία σήμερα θα γίνει διότι όλα τα δικονομικά προβλήματα λύθηκαν και τα αιτήματά μας εν μέρει ικανοποιήθηκαν. Ελπίζουμε η κα ανακρίτρια να μην δείξει την ίδια μεροληπτική στάση που είχε δείξει προηγουμένως. Στην υπόθεση αυτή υποκρύπτεται ένα πρόσωπο το οποίο έχει κατευθύνει και την ανάκριση όσον αφορά την υπόθεση της Τζωτζίνας όσο και την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας».

Και συνέχισε:

«Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία έγινε καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε από φαρμακοποιός και βρέθηκε με ειδικότητα στην ιατροδικαστική λόγω των προσωπικών της σχέσεων με καθηγητή. Προκαλώ τη συγκεκριμένη κυρία να επιτρέψει να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο για να φανεί πόσες φορές έχει μιλήσει με τους Καρακούκη - Καλογρηά και τον Λέων. Αυτό το απόρρητο θα αποδείκνυε το πως κατασκευάστηκαν οι κατηγορίες κατά της εντολέως μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ