Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη στη Θεσσαλονίκη
Ανανεώθηκε:

Επίθεση με μπογιές σημειώθηκε την Τετάρτη (11/1), στο πολιτικό γραφείο που διατηρεί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη, στην οδό Εγνατίας 121, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, δύο γυναίκες, σύμφωνα με μαρτυρίες, ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται το γραφείο της κ. Ράπτη, πέταξαν μπογιές και έγραψαν σύνθημα με το οποίο εκφράζουν την αλληλεγγύη τους σε άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε «κατηγορηματικά και απερίφραστα την επίθεση» και πρόσθεσε ότι «αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο».
«Κανείς μας δεν πτοείται. Κανείς μας δεν εκφοβίζεται.H Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται από θρασύδειλους τραμπούκους», υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζωή Ράπτη: Στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια της «Ηλιαχτίδας»

Η Ζωή Ράπτη εγκαινίασε την Ψυχιατρική Κλινική του «Ευαγγελισμού»

Market Pass: Τα κριτήρια για τα ποσά - Τι ισχύει για τους φιλοξενούμενους
18:37
Στη Βουλή η τροπολογία για τις παρεμβάσεις στις επικουρικές συντάξεις
18:34
Μισέλ: Ουκρανία και ΕΕ είναι ταυτόσημες έννοιες - Τι υποσχέθηκε στον Ζελένσκι
18:26
Επίστρατοι και μισθοφόροι το 25% των ταυτοποιημένων νεκρών Ρώσων στον πόλεμο της Ουκρανίας
18:16