Μαρούσι: Ισχυρή έκρηξη σε σύνδεσμο φιλάθλων - Σοβαρές υλικές ζημιές
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα περί τις 3:30 στο Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊού την οδό Αναβρύτων 8, στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ωστόσο έχουν σημειωθεί εκτεταμένες υλικές ζημιές.
Η έκρηξη ακούστηκε πολλά χιλιόμετρα μακριά ενώ από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν εκτεταμμένες υλικές ζημιές σε τουλάχιστον έξι σπίτια και δύο καταστήματα. Ζημιές προκλήθηκαν και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Θραύσματα από τζάμια έχουν εκτιναχθεί σε μία απόσταση τουλάχιστον 80 μέτρων.
Στην περιοχή παραμένουν πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της Ελληνικής Αστυνομίας όπου συλλέγουν υπολείμματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο που επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού άφησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του συνδέσμου, ο οποίος πρέπει να ήταν δυναμίτης.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και έξι Πυροσβέστες, όμως δεν χρειάστηκε η επέμβαση τους.
Οι ΗΠΑ πωλούν στον Καναδά πελώριες ποσότητες βομβών αξίας σχεδόν 2,7 δισ. δολαρίων
11:48
Νέα προβλήματα στο Cloudflare - Εκτός λειτουργίας Canvas και Zoom
11:35
Εκλογές Ονδούρα: Προβάδισμα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο Τραμπ
11:32
Ιωάννινα: Στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε ΙΧ των ληστών κοσμηματοπωλείου στην Πάργα
11:32