ΕΛΛΑΔΑ

Εργατικό ατύχημα: Η μηχανή του κιμά έπιασε το χέρι σε 26χρονη στο Ηράκλειο

Εργατικό ατύχημα: Η μηχανή του κιμά έπιασε το χέρι σε 26χρονη στο Ηράκλειο
Επιχειρήθηκε για πάνω από μία ώρα ο απεγκλωβισμός του χεριού της εργαζόμενης χωρίς επιτυχία IN TIME / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Ανατριχιαστικό εργατικό ατύχημα συνέβη το πρωί της Παρασκευής στο Ασήμι του δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο Κρήτης με 26χρονη εργαζόμενη σε κρεοπωλείο, όταν το χέρι της πιάστηκε στη μηχανή του κιμά, σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής στο CNN Greece.

Ειδικότερα, άμεσα έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό της οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, ο απεγκλωβισμός της νεαρής εργαζόμενης δεν κατέστη δυνατός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ μαζί με τμήμα του μηχανήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στις 09.32 κλιμάκιο δέχθηκε κλήση στον Πύργο, προκειμένου να παράσχει συνδρομή στις δυνάμεις του ΕΚΑΒ για τον απεγκλωβισμό. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις από το εν λόγω κλιμάκιο και την ΕΜΑΚ, αστυνομικοί, ασθενοφόρο και με την παρουσία γιατρού, επιχειρήθηκε για πάνω από μία ώρα ο απεγκλωβισμός του χεριού της εργαζόμενης.

Κατόπιν κρίθηκε ότι δεν μπορούσε το χέρι να απεγκλωβιστεί με ασφάλεια και οι ανωτέρω δυνάμεις προχώρησαν στην αφαίρεση του επίμαχου τμήματος του μηχανήματος προκειμένου η κοπέλα να διακομιστεί με ασθενοφόρο και συνοδεία υπαλλήλων της ΕΜΑΚ στο ΠΑΓΝΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ