ΕΛΛΑΔΑ

Καρδίτσα: Διασωληνωμένοι δύο τραυματίες από έκρηξη σε εκκοκκιστήριο

Καρδίτσα: Διασωληνωμένοι δύο τραυματίες από έκρηξη σε εκκοκκιστήριο
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δύο άτομα που τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη σε εκκοκκιστήριο βάμβακος στον Παλαμά Καρδίτσας EUROKINISSI

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δύο άτομα που τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη σε εκκοκκιστήριο βάμβακος στον Παλαμά Καρδίτσας την Παρασκευή (13/01).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η κατάστασή τους δεν θεωρείται κρίσιμη, ωστόσο έπρεπε να διασωληνωθούν για την καλύτερη αντιμετώπιση των τραυμάτων που φέρουν στο πρόσωπο, στα χέρια και την πλάτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, γίνονται προσπάθειες για να μεταφερθούν εντός της ημέρας σε Μονάδα εγκαυμάτων, σε νοσοκομείο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανικής καταγωγής και έναν 55χρονο κάτοικο Παλαμά.

Ακόμη, στο νοσοκομείο Καρδίτσας παραμένουν ακόμη δύο εργαζόμενοι που επίσης τραυματίστηκαν από την έκρηξη.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε εκκοκκιστήριο στο δρόμο Παλαμά- Ιτέα Καρδίτσας, κατά τη διάρκεια εργασιών τοποθέτησης μηχανήματος, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν γίνει επιδιορθώσεις και δεν είχε γίνει ακόμη η σύνδεσή του με τον λέβητα.

Από την έκρηξη ξέσπασε πυρκαγιά σε βαμβάκι, ενώ στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική με 7 οχήματα και 14 άντρες από την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και την Λάρισα.

Προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ