Πάτρα: Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε άνδρα που έσερνε τον σκύλο με το αυτοκίνητο
Ανανεώθηκε:
Στην σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων συντροφιάς, προχώρησε η αστυνομία σε περιοχή της Πάτρας.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, χθες το απόγευμα, σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, ο κατηγορούμενος, οδηγώντας αυτοκίνητο, μετέφερε σκύλο ιδιοκτησίας του, τραβώντας τον με αλυσίδα, την οποία κρατούσε ο άνδρας και ήταν δεμένη στο περιλαίμιο του ζώου.
Οι αστυνομικοί του Α΄ τμήματος Πατρών, εντόπισαν άμεσα τον κατηγορούμενο και τον συνέλαβαν, ενώ ο σκύλος, φέροντας τραύματα στα πόδια και στη γνάθο, μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί βεβαίωσαν στον κατηγορούμενο, διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.
Γιατί δεν έγιναν συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: Τι απαντά η Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας
14:25
Αποκάλυψη CNNi: Ο Έπσταϊν είχε προσπαθήσει να συναντηθεί με τον Πούτιν - Τα ταξίδια στη Ρωσία
14:24
Τραγωδία στη Χίο: Τα νοσοκομεία δεν είναι χώροι πολιτικού σόου, απαντά ο Γεωργιάδης σε ακτιβιστές
14:15
«Εχθροί της Ιταλίας, διαδηλώνουν κατά των Ολυμπιακών Αγώνων», λέει η Μελόνι
14:05