ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ

Κρήτη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ
Δύο είναι τα περιστατικά εφήβων στην Κρήτη που μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Unsplash

Ανησυχία προκαλούν στην Κρήτη τα δύο νέα περιστατικά ανήλικων, που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Σύμφωνα με το creta24.gr, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 17χρονος στο Ρέθυμνο έπειτα από κατανάλωση ποτού σε μπαρ της πόλης.

Ο νεαρός αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά, πήρε εξιτήριο. Η αστυνομία συνέλαβε τον υπεύθυνο του καταστήματος, όπου μετέβη ο ανήλικος και κατανάλωσε αλκοόλ.

Εν των μεταξύ, στο Ηράκλειο, σύμφωνα με το cretapost, μία άλλη 16χρονη μαθήτρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας μέθης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλα συνέβησαν όταν η 16χρονη βρισκόταν μαζί με την παρέα της σε πάρκο του Ηρακλείου έχοντας προμηθευτεί αλκοολούχα ποτά.

Ο οργανισμός της δεν άντεξε την ποσότητα του αλκοόλ και οι φίλοι της ειδοποίησαν τον πατέρα της. Εκείνος την πήγε στο νοσοκομείο, όπου και έλαβε την κατάλληλη φροντίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, εκτός από τη μαθήτρια που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από κατανάλωση αλκοόλ ένας ακόμα νέος μέθυσε στην Κρήτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ