ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισός: Μποτιλιάρισμα στο ύψος της Κηφισιάς λόγω τροχαίου – Η κίνηση στους δρόμους

Κηφισός: Μποτιλιάρισμα στο ύψος της Κηφισιάς λόγω τροχαίου – Η κίνηση στους δρόμους
Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί και στο κέντρο της Αθήνας λόγω των έκτακτων μέτρων που έθεσε σε ισχύ η τροχαία Αθηνών INTIME / Αρχείου

Μποτιλιάρισμα έχει σημειωθεί από τις 7:30 το πρωί της Δευτέρας στον Κηφισό στο ρεύμα ανόδου λίγο πριν την έξοδο προς Κηφισιά, λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις με τους οδηγούς να κινούνται με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες.

Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας και συγκεκριμένα στην Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη στην έξοδο.

Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισίας σε διάφορα σημεία καθώς και τη Λεωφόρο Μεσογείων. Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί και στο κέντρο της Αθήνας λόγω των έκτακτων μέτρων που έθεσε σε ισχύ η τροχαία Αθηνών για το λαϊκό προσκύνημα και της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που αναμένεται να γίνει στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στο Τατόι.

Διακοπή κυκλοφορίας θα σημειωθεί από τις 6:00 μέχρι τις 14:00 στους εξής δρόμους:

  • Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της
  • Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανού και Ερμού
  • Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αιόλου και Αθηνάς

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 14:00 απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις παραπάνω οδούς.

Διευκρινίζεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπορεί να παραταθούν ή να μειωθούν καθώς και να μην εφαρμοσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας.

Σύμφωνα επίσης με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας η πρόσβαση στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού, όπου θα βρίσκεται η σορός του τέως βασιλιά, θα είναι ελεύθερη από τις 06:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, ενώ στη συνέχεια, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας, πρόσβαση στον Μητροπολιτικό Ναό θα έχουν αυστηρά οι προσκεκλημένοι της οικογένειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ