ΕΛΛΑΔΑ

Ερευνούν μέλη της περιβόητης συμμορίας «Vor V Zakone» για διαρρήξεις στον Κορυδαλλό

Ερευνούν μέλη της περιβόητης συμμορίας «Vor V Zakone» για διαρρήξεις στον Κορυδαλλό
Ο αστυνομικός που είχε κάμερα ασφαλείας μέσα στο διαμέρισμα κατήγγειλε το περιστατικό και αφού απομόνωσαν τα πρόσωπα των δύο διαρρηκτών έψαξαν στη βάση δεδομένων και ανακάλυψαν την ταυτότητά τους INTIME

Από το μικροσκόπιο των αστυνομικών έχουν περάσει οι δύο Γεωργιανοί κακοποιοί που συνελήφθησαν στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από διάρρηξη σε σπίτι αστυνομικού στον Κορυδαλλό. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για μέλη της συμμορίας «Vor V Zakone» και ψάχνουν τώρα τις διασυνδέσεις τους με άλλα μέλη άλλων συμμοριών, αλλά και πόσες άλλες κλοπές έχουν κάνει στη χώρα μας.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν εισέβαλαν στο σπίτι ενός ανθυπαστυνόμου που υπηρετεί στη Δίωξη Εκβιαστών και του άρπαξαν τρία ακριβά ρολόγια και περίπου 300 ευρώ.

Ο αστυνομικός που είχε κάμερα ασφαλείας μέσα στο διαμέρισμα κατήγγειλε το περιστατικό και αφού απομόνωσαν τα πρόσωπα των δύο διαρρηκτών έψαξαν στη βάση δεδομένων και ανακάλυψαν την ταυτότητά τους.

Λίγες ώρες αργότερα έκαναν επιχείρηση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, συνέλαβαν τους δράστες και εντόπισαν και το κρησφύγετο με τα κλοπιμαία.

Πρόκειται για ένα 36χρονο και έναν 37χρονο Γεωργιανό σεσημασμένους για κλοπές. Επίσης στο κρησφύγετο τους εντόπισαν φυσίγγια, ένα περίστροφο, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα που προέρχονται από διαρρήξεις.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στον ανακριτή, ο οποίος μάλιστα διέταξε την κράτησή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ