Θρίλερ στο Μοσχάτο: Δεν αυτοκτόνησε τελικά ο 50χρονος – Εγκληματική ενέργεια «βλέπει» η ΕΛΑΣ
Ως ανθρωποκτονία εκ προθέσεως αντιμετωπίζει η αστυνομία το θάνατο ενός 50χρονου άνδρα στο Μοσχάτο, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυκατοικία επί της οδού Άνδρου, σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Εκ πρώτης όψεως, η αστυνομία προσανατολίστηκε στην αυτοχειρία, καθώς ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος με αυτοσχέδιο βρόγχο σε μονόζυγο, ωστόσο η προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνδυασμό με την πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή, «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια.
Κατά πληροφορίες, στο διαμέρισμα ήταν μια 50χρονη γυναίκα, η οποία υποστήριξε ότι πήγε στο διαμέρισμά του για να ζητήσει κάποια χρήματα που της χρωστούσε και τσακώθηκαν.
Στη συνέχεια, όπως υποστήριξε, ο 50χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του.
Η αστυνομία εκλήθη από περίοικους, που άκουσαν φωνές στο διαμέρισμα.
Στο σημείο είχε εντοπιστεί μια 50χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να
Η 50χρονη οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, για να δώσει κατάθεση, ωστόσο δεν έπεισε τις αρχές καθώς έπεσε σε αντιφάσεις και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.
Δύο νεκροί λουόμενοι σε Κω και Χαλκιδική με διαφορά λίγων ωρών
17:32
«Φύγε, πάρε τη βαλίτσα μου»: Το σημείωμα που άφησε η 43χρονη πριν πάει στο σκοπευτήριο Ηρακλείου
17:21
Στη Γερμανία η αστυνομία επιστράτευσε τις «αύρες» για να δροσίσει τον κόσμο
17:11
Μεγάλη φωτιά σε διώροφο κτήριο στην Καλλιθέα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού, πληροφορίες για τραυματίες
17:00