Χανιά - Ιατροδικαστική εξέταση: Ασφυκτικό θάνατο είχε ο 52χρονος που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του
Ανανεώθηκε:
Ασφυκτικό θάνατο είχε ο 52χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στα Χανιά το βράδυ της Κυριακής, 15 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του άνδρα ήταν ασφυκτικός. Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι, το θύμα ήταν χτυπημένο στο πρόσωπο, τη μύτη και στα μάτια ενώ σύμφωνα με το ekriti.gr, οι δράστες αφού τον γρονθοκόπησαν, του έφραξαν τη μύτη και το στόμα έως ότου επήλθε ο ασφυκτικός θάνατος.
Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων διερευνούν την υπόθεση με τις έρευνες να έχουν στραφεί στις τελευταίες επαφές του θύματος με συγκεκριμένα άτομα που τον επισκέπτονταν συχνά στο σπίτι του.
Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα αποκαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής (15/01) όταν ένας γείτονας είδε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού του με εμφανή τα σημάδια αναστάτωσης στο χώρο.
Περίπου ένα εκατ. έλεγχοι για κράνος μέσα σε ένα χρόνο - Πάνω από 95.000 παραβάσεις
23:21
ΟΙ ΗΠΑ πραγματοποιούν πλήγματα στο Ιράν - Ακούστηκαν εκρήξεις σε πόλεις στο Νότο
23:21
ΟΗΕ: Έκκληση για απελευθέρωση Παλαιστίνιου γιατρού που κρατείται στο Ισραήλ από το 2024
23:10
Ο Τραμπ καλείται να καταβάλει αποζημίωση 5,8 εκατ. δολαρίων στην δημοσιογράφο Ε. Τζιν Κάρολ
23:07