ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η 50χρονη στο Μοσχάτο πριν από το έγκλημα

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η 50χρονη στο Μοσχάτο πριν από το έγκλημα
Η γυναίκα ανέφερε στην αστυνομία ότι μεταξύ τους είχαν οικονομικές διαφορές Screen grab από βίντεο

Βίντεο από το Μοσχάτο, λίγη ώρα πριν από το περίεργο έγκλημα και το θάνατο του λογιστή, δημοσιοποιεί το CNN Greece. 

Στο εν λόγω βίντεο, η 50χρονη φαίνεται να περπατάει στη γειτονιά κοντά στο σπίτι του λογιστή, τον οποίο ομολόγησε ότι σκότωσε, και να αναζητά τη διεύθυνσή του.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα και ότι ήταν παλιά λογιστής της και πήγε στο διαμέρισμά του, όπου άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα.

Η 50χρονη, η οποία αφήνει πολλά κενά στην περιγραφή της, υποστήριξε ότι προσπάθησε αρχικά με μια ζώνη να στραγγαλίσει τον άντρα και όταν δεν τα κατάφερε, από ένα μονόζυγο που υπήρχε στο σπίτι, ο άνδρας κρεμάστηκε και εκείνη του έσπρωξε την καρέκλα.

Οι περίοικοι άκουγαν φωνές και ειδοποίησαν την άμεσο δράση, με τους πρώτους αστυνομικούς να εντοπίζουν το απαγχονισμένο πτώμα του άντρα όταν έφτασαν στο διαμέρισμα.

Παρόλα αυτά, τα ερωτήματα παραμένουν για το πώς είναι δυνατό να υπάκουσε ο άνδρας σε όσα του είπε η κατηγορούμενη αλλά και για ποιο λόγο ο ίδιος δεν αντέδρασε όταν η εκείνη του επιτέθηκε, όπως ισχυρίζεται, για να τον πνίξει.

Οι Αρχές Ασφαλείας θα οδηγήσουν σήμερα τη γυναίκα στον εισαγγελέα, όμως ερευνούν ακόμη την υπόθεση για να εντοπίσουν μάρτυρες που να γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό ενώ δεν αποκλείουν να υπήρχε και άλλο άτομο μέσα στο σπίτι, όταν έλαβε χώρα το περιστατικό με τον 55χρονο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ