ΕΛΛΑΔΑ

Πολυχρονοπούλου: Αθωώθηκε η πρώην παίκτρια ριάλιτι για υπόθεση ναρκωτικών - Αγωγές από Κούγια

Πολυχρονοπούλου: Αθωώθηκε η πρώην παίκτρια ριάλιτι για υπόθεση ναρκωτικών - Αγωγές από Κούγια
Την είδηση ανακοίνωσε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας ο οποίος σημείωσε ότι η εντολέας του αθωώθηκε παμψηφεί EUROKINISSI

Αθώα έκρινε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων την Έλενα Πολυχρονοπούλου, την πρώην παίκτρια ριάλιτι που είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 μαζί με τον σύντροφό της και είχε κατηγορηθεί για κατοχή ναρκωτικών και συγκεκριμένα για οκτώ κιλά κοκαΐνης.

Την είδηση ανακοίνωσε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας ο οποίος σημείωσε ότι η εντολέας του αθωώθηκε παμψηφεί, ενώ παράλληλα προανήγγειλε αγωγές και μηνύσεις κατά παρουσιαστών της τηλεόρασης, από τους οποίους θα ζητηθεί αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της είχαν κατηγορηθεί ότι έκαναν εμπορία κοκαΐνης σε διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών, άλλα και το ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ' επάγγελμα. Το μοντέλο απηλλάγη, ωστόσο ο πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της κυρίας Πολυχρονοπούλου Αλέξης Κούγιας σχολίασε ότι περιμένει «από όλες τις πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές της τηλεόρασης - λαϊκά δικαστήρια, οι οποίες με τους παρουσιαστές τους, προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον για το ποιος θα διαδώσει την μεγαλύτερη συκοφαντική είδηση για την κυρία κατηγορουμένη».

Ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι έχει λάβει εντολή να καταθέσει αγωγές και μηνύσεις κατά όσων δεν σεβάστηκαν το τεκμήριο αθωότητας και για όσους διέδωσαν παράνομα το υλικό της δικογραφίας «ζητώντας από τον καθένα και την καθεμία παρουσιαστή και παρουσιάστρια, αποζημίωση 100.000 ευρώ». Μάλιστα προαναγγέλλει ανάλογη στάση και για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

Σήμερα και μετά από πολύωρη διαδικασία, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, με τη σύμφωνη γνώμη του κυρίου Εισαγγελέως της έδρας, αθώωσε παμψηφεί την κυρία Ελένη Πολυχρονοπουλου, η οποία κατηγορείτο ότι μαζί με τον σύντροφο της κατείχαν ποσότητα κοκαΐνης 8 κιλών, ότι έκαναν εμπορία κοκαΐνης σε διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών άλλα και το ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ’ επάγγελμα.

Το Δικαστήριο δεν εδέχθη κανένα από τα επιχειρήματα του μάρτυρα κατηγορίας, ανθυπαστυνόμου της δίωξης ναρκωτικών της ΕΛ.ΑΣ. για την κυρία Πολυχρονοπουλου, ενώ αντιθέτως, δέχθηκε όλα τα επιχειρήματα της υπερασπίσεως, την οποία εκπροσώπησε ο επικεφαλής του γραφείου μας, κύριος Αλέξης Κούγιας και αθώωσε την κυρία κατηγορουμένη παμψηφεί, ενώ αντιθέτως, απέρριψε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και πρώην συντρόφου της και τον καταδίκασε κατά το κατηγορητήριο, επιβάλλοντας σε αυτόν ποινή καθείρξεως 10 ετών.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κυρία κατηγορούμενη και το δικηγορικό μας γραφείο αναμένουμε από όλες τις πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές της τηλεόρασης – λαϊκά δικαστήρια, οι οποίες με τους παρουσιαστές τους, προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον για το ποιος θα διαδώσει την μεγαλύτερη συκοφαντική είδηση για την κυρία κατηγορουμένη, διότι η εντολή την οποία έχουμε λάβει είναι, για όσους καταρράκωσαν το τεκμήριο αθωότητας και για όσους διέδωσαν παρανόμως το υλικό της δικογραφίας και κατέστρεψαν, στην κυριολεξία, την κυρία κατηγορουμένη, να καταθέσουμε αγωγές και μηνύσεις, ζητώντας από τον καθένα και την καθεμία παρουσιαστή και παρουσιάστρια, αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Η σημερινή απόφαση είναι και προάγγελος για το τι θα ακολουθήσει την αθωωτική κρίση για την κυρία Σ.Π., αφού οι ίδιες ακριβώς εκπομπές, με τους ίδιους ακριβώς παρουσιαστές είχαν επιδείξει και επιδεικνύουν την ιδία παράνομη συμπεριφορά προς την κυρία κατηγορουμένη, την οποία έχουμε την τιμή να υπερασπιζόμαστε.

Αθήνα, 17.1.2023

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Οι συνεργάτες του Δικηγορικού γραφείου
Αλεξίου Κούγια και συνεργατών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ