ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Σύλληψη 43χρονου για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας

Ηράκλειο: Σύλληψη 43χρονου για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας
Ο κατηγορούμενος είχε πριν από λίγο καιρό αποφυλακιστεί από τις φυλακές του Ναυπλίου IN TIME / ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, το πολλοστό που έρχεται στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα, κατήγγειλε μια 27χρονη στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφός της τη χτύπησε στο κεφάλι και στα πόδια. 

Σημειώνεται ότι, είναι η δεύτερη φορά που η νεαρή γυναίκα καταγγέλει το σύντροφό της για άσκηση σωματικής βίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr η 23χρονη είχε επιστρέψει στη κοινή τους στέγη, εκτιμώντας ότι δεν θα επαναληφθεί κάποιο αντίστοιχο περιστατικό, με τα πρόσφατα γεγονότα να τη διαψεύδουν.

Ειδικότερα, το τελευταίο αυτό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στο Ηράκλειο, όπου ζει το ζευγάρι από την Αλβανία.

Την περασμένη Δευτέρα (9/1), λίγο μετά το συμβάν, η κοπέλα πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την χτύπησε στο κεφάλι και στα πόδια, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Η κινητοποίηση από την πλευρά των αστυνομικών ήταν άμεση και την επομένη εντόπισαν και συνέλαβαν τον 43χρονο, ο οποίος είχε πριν από λίγο καιρό αποφυλακιστεί από τις φυλακές του Ναυπλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ