ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΑΠ: Στο πλευρό 178 ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ - Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 18.000 παιδιά

ΟΠΑΠ: Στο πλευρό 178 ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ - Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 18.000 παιδιά
Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες των γονέων να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους μέσω του αθλητισμού ΟΠΑΠ

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ χτίζουν μαζί με τους γονείς ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά, ενώ προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, στηρίζουν το πρωτοποριακό πρόγραμμα και εμπνέουν τη νέα γενιά αθλητών.

Πίσω από κάθε παιδί που πιστεύει στον εαυτό του, υπάρχει ένας ενήλικας που πίστεψε πρώτα σε αυτό. Η φράση αυτή συνοψίζει τον στόχο που έχουν οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ για τα 18.000 παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Για όλους τους γονείς, η ενασχόληση των παιδιών τους με τον αθλητισμό πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να είναι εποικοδομητική.

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες των γονέων να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους μέσω του αθλητισμού, καλλιεργώντας πέρα από το αθλητικό ταλέντο και σημαντικές αξίες, όπως είναι ο σεβασμός, το ευ αγωνίζεσθαι, η αφοσίωση και η ομαδικότητα.

Όπως τονίζουν οι γονείς των μικρών αθλητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ βοηθούν τα παιδιά να πιστέψουν στον εαυτό τους και να εμπνευστούν από τα επιτεύγματα σπουδαίων προσωπικοτήτων του ελληνικού αθλητισμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος έχοντας φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης, απέδειξε πως κάθε όνειρο, όσο απίστευτο κι αν μοιάζει αρχικά, μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας Ομάδα το 2004 στηρίζει το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ και βρίσκεται δίπλα στους μικρούς ποδοσφαιριστές από τη θέση του μέντορα, συμμετέχοντας στις προπονήσεις τους και δίνοντάς τους πολύτιμες συμβουλές από την εμπειρία του στα γήπεδα της Ευρώπης.

Πίσω από κάθε παιδί που πιστεύει στον εαυτό του, υπάρχει ένας ενήλικας που πίστεψε πρώτα σε αυτόΟΠΑΠ

Πρόσφατα, μάλιστα, επισκέφθηκε την ακαδημία «Μέγας Αλέξανδρος» στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου τα παιδιά τον υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, αντλώντας έμπνευση για να θέσουν υψηλούς στόχους για το μέλλον.

Στο πλευρό 178 ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ υποστηρίζει 128 ποδοσφαιρικές ακαδημίες και 50 ακαδημίες μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτές συμμετέχουν συνολικά 18.000 παιδιά, τα οποία, μέσω του προγράμματος, λαμβάνουν – μεταξύ άλλων – αθλητικό εξοπλισμό και προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, ενώ έχουν και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Μέσα από το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους έχουν πρόσβαση σε ειδικό επιστημονικό υλικό για θέματα που αφορούν πολλά ιατρικά πεδία, μέσω της online πλατφόρμας του προγράμματος Sports Academies Online.

Στο πλευρό 178 ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ ο ΟΠΑΠΟΠΑΠ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ