ΕΛΛΑΔΑ

Γιος καταδικασμένου μέλους της 17 Νοέμβρη ένας από τους συλληφθέντες της συμμορίας στην Πάτρα

Γιος καταδικασμένου μέλους της 17 Νοέμβρη ένας από τους συλληφθέντες της συμμορίας στην Πάτρα
Ο πατέρας του είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στην οργάνωση, σε ληστεία και έκρηξη και αποφυλακίστηκε το 2010 INTIME / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - CNN Greece

Γιος ενός καταδικασμένου μέλους της 17 Νοέμβρη είναι ο ένας από τους 7 συλληφθέντες της συμμορίας για ληστείες και ναρκωτικά στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του 28χρονου είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια κάθειρξη ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η υπόθεση που εκτυλίσσεται στην Πάτρα, μετά τη σύλληψη 7 μελών συμμορίας που κατηγορούνται για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, είναι ιδιαίτερα σοβαρή και όπως αποκαλύφθηκε ο ένας από τους συλληφθέντες αντιεξουσιαστές είναι ο γιος καταδικασμένου μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης της 17 Νοέμβρη.

Ο πατέρας του είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στην οργάνωση, σε ληστεία και έκρηξη και αποφυλακίστηκε το 2010.

Οι επτά αντιεξουσιαστές συνελήφθησαν στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πάτρας, που εξελίσσεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Για την υπόθεση αναμένονται τις επόμενες ώρες, επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Από τις έρευνες της αστυνομίας σε σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 230 γραμμάρια δυναμίτιδας και τρεις υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματισθεί δικογραφία για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, ναρκωτικά, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τις ραδιοσυχνότητες, καθώς είχαν στην κατοχή τους ασυρμάτους συντονισμένους στις συχνότητες της αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ