ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό - Ανετράπη νταλίκα με πορτοκάλια

Κίνηση: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό - Ανετράπη νταλίκα με πορτοκάλια
Κλειστή παραμένει αυτή την ώρα η λωρίδα εξόδου προς τη Λαχαναγορά λόγω εργασιών καθαρισμού του οδοστρώματος INTIME / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά, μετά την ανατροπή νταλίκας που μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια και μανταρίνια. Στην κυκλοφορία βρίσκονται τρεις λωρίδες, ενώ κλειστή παραμένει αυτή την ώρα η λωρίδα εξόδου προς τη Λαχαναγορά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/1) στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου Κηφισού με την οδό Αγίας Άννης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Στις 6 το πρωί αποδόθηκαν οι δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ λίγο μετά τις 7 αποδόθηκε μία ακόμα λωρίδα. Κλειστή παραμένει αυτή την ώρα η λωρίδα εξόδου προς τη Λαχαναγορά λόγω εργασιών καθαρισμού του οδοστρώματος, το οποίο είχε γεμίσει με πορτοκάλια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται τον Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής Κίμωνα Λογοθέτη, οι εργασίες των συνεργείων θα διαρκέσουν για τις επόμενες τρεις ώρες τουλάχιστον, προκειμένου να καθαρίσουν το οδόστρωμα από τα πορτοκάλια, καθώς προκαλούν ολισθηρότητα και είναι επικίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Επίσης, γίνονται εργασίες για την αποκατάσταση στους ιστούς ηλεκροφωτισμού αλλά και στα στηθαία που έχουν χτυπηθεί από την νταλίκα.

Άγνωστο πως ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια στην αγορά του Ρέντη έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ