ΕΛΛΑΔΑ

Μοσχάτο: «Δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας» δήλωσε η δικηγόρος της 47χρονης

Μοσχάτο: «Δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας» δήλωσε η δικηγόρος της 47χρονης
Η δικηγόρος ανέφερε ότι «δεν είναι ακριβές ότι η 47χρονη κλώτσησε το καρεκλάκι, πάνω στο οποίο στηριζόταν ο 50χρονος IN TIME / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Την εκτίμηση ότι δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, με βάση τα δύο βίντεο που έχουν κατατεθεί στις αρχές, εξέφρασε η δικηγόρος της 47χρονης που έχει συλληφθεί για ανθρωποκτονία του 50χρονου άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο την Τετάρτη (18/1).

Ειδικότερα, η Κατερίνα Τσιώνα, συνήγορος της 47χρονης που έχει συλληφθεί για την υπόθεση του Μοσχάτου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 δήλωσε ότι «με όσα έχουν καταγραφείστα δύο βίντεο της δικογραφίας, δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Έχω δει τα βίντεο και επιβεβαιώνω την πρόθεση του αυτόχειρα να αυτοκτονήσει».

Συμπλήρωσε δε, ότι «δεν είναι ακριβές ότι η 47χρονη κλώτσησε το καρεκλάκι, πάνω στο οποίο στηριζόταν ο 50χρονος, ενώ είχε το κεφάλι του περασμένο στην αγχόνη».

Επιπλέον, η κα Τσιώνα, ανέφερε πως:

«Η αστυνομία έφθασε αν όχι το ίδιο λεπτό, λίγα λεπτά μετά από το συμβάν. Είχε απαντήσει και στο τηλέφωνο της δύο φορές η 47χρονη. Οι γείτονες λένε ότι υπήρχε πολύ μεγάλος θόρυβος από το σπίτι επί ώρα», ενώ πρόσθεσε πως η φερόμενη ως κατηγορούμενη γυναίκα στην οποία όφειλε μεγάλο ποσό, «αν τον σκότωνε, δεν θα έπαιρνε τα λεφτά της πίσω».

Αναφορικά με τις επαφές τους, σημείωσε ότι «πάνω από 10 χρόνια είχαν επαγγελματική σχέση και είχαν αναπτύξει και φιλική σχέση», ενώ «όταν ξυλοκοπήθηκε από κάποιους ο 50χρονος, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, η 47χρονη ήταν εκείνη που κάλεσε την Αστυνομία και στο σπίτι της βρήκε καταφύγιο ο άνδρας και έμεινε για δύο ημέρες. Εκείνη του είπε να ενημερώσει τις Αρχές, λέγοντας του «έχεις οικογένεια» και ότι πρέπει να προσέχει».

Σημειώνεται ότι, η αιτία θανάτου του λογιστή στο Μοσχάτο, όπως επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση ήταν ο απαγχονισμός.

Το θύμα διατηρούσε και επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή της Καλλιθέας και φέρεται να είχε κάποια οικονομική συνεργασία με την 50χρονη.

Το περασμένο Σάββατο σημειώθηκε ένα επεισόδιο στην επιχείρησή του, από την φερόμενη ως δράστη και άλλα άτομα που τον κατηγορούσαν ότι δεν τους επέστρεφε τα χρήματα που του είχαν δώσει για επενδύσεις.

Πάντως, ούτε ο 47χρονος, ούτε οι άλλοι εμπλεκόμενοι, θέλησαν να υποβάλλουν μήνυση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ