ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση στη Ρόδο: Άκαρπες οι έρευνες για την 44χρονη - Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Εξαφάνιση στη Ρόδο: Άκαρπες οι έρευνες για την 44χρονη - Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα
Παρά τις έρευνες, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της 44χρονης ΑΠΕ / ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης Ελένης Ευθυμίου, μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από τη Δευτέρα, αφού έφυγε από το σπίτι της στη Ρόδο και δεν επέστρεψε. 

Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες των αστυνομικών αρχών και των εθελοντικών ομάδων, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα.

Στο Silver Alert που ανακοίνωσε και επίσημα την εξαφάνισή της, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενήλικης από τη Ρόδο. Η Ελένη Ευθυμίου,44 ετών, την 16/01/23 εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στη Ρόδο, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της για να μεταφέρει την κόρη της στο σχολείο. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το αυτοκίνητό της, βρέθηκε αργότερα, σε ερημική τοποθεσία, μέσα σε χαντάκι. Έχει μαλλιά μαύρα με διάσπαρτα γκρίζα, μαύρα μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μακριά μαύρη φούστα πάνω από τον αστράγαλο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μπλε φουσκωτό μπουφάν μέχρι τα γόνατα, λευκή ζακέτα και μαύρη μπλούζα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 18/01/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

Τα ίχνη της 44χρονης χάθηκαν από τη Δευτέρα, όταν ο σύζυγός της ενημέρωσε την Αστυνομία για την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του μέσου dimokratiki.gr η 44χρονη μητέρα, που εργάζεται ως υπάλληλος σε super market, ενώ έχει ξαναφύγει στο παρελθόν από το σπίτι της αλλα όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βρέθηκε το αυτοκίνητο της 44χρονης αγνοούμενης μητέρας σε ερημικό δρόμο


Στην περιοχή Νιόγλια, σε ερημικό δρόμο της Μαλώνας στη Ρόδο, βρέθηκε ντελαπαρισμένο το ΙΧ αυτοκίνητο της 44χρονης, ωστόσο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος της.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου έχει τεθεί σε συναγερμό για τον εντοπισμό της καθώς όσο περνούν οι ώρες, η αγωνία για την 44χρονη μητέρα, κορυφώνεται.

dimokratiki.gr




ΔΗΜΟΦΙΛΗ