Απίστευτες εικόνες στην Τήνο: Καραβοδέτες παλεύουν μάταια με τα κύματα για να δέσουν πλοίο
Βίντεο από τα κύματα που παραλίγο να «καταπιούν» τους καραβοδέτες στο λιμάνι της Τήνου, προκειμένου να δέσουν το πλοίο της γραμμής, είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή 20/1.
Συγκεκριμένα, το cyclades24 δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο που απεικονίζει τους θυελλώδης ανέμους που πλήττουν από το πρωί της Παρασκευής 20/1 το νησί των Κυκλάδων.
Το Blue Star Paros, όταν προσπάθησε να προσεγγίσει το λιμάνι της Τήνου, δυσκόλεψε τους καραβοδέτες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να μαζέψουν το σκοινί του πλοίου, και όπως φαίνεται και στο βίντεο, πάλευαν με τους ανέμους και τα κύματα.
Μάλιστα στην προσπάθειά τους, ένα τεράστιο κύμα τους έριξε και κάτω, με τους ίδιους να μην πτοούνται και να επιστρέφουν ξανά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Νέο επικαιροποιημένο δελτίο - Πού προβλέπονται καταιγίδες
ΕΛΛΑΔΑ
Ιωάννινα: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε χωριά της Παραμυθιάς - Ζημιές στην ηλεκτροδότηση
ΚΟΣΜΟΣ
Ταϊλάνδη: Μαθητής άνοιξε πυρ σε σχολείο της Μπανγκόκ - Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες
07:19
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Από τις φωτιές, στις πλημμύρες: Η αξία των αντιδιαβρωτικών έργων μετά την πυρκαγιά
07:09
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές βροχές στα ορεινά - Έως 38 βαθμούς ο υδράργυρος
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου (7/08): Σε κίτρινο συναγερμό 30 περιοχές της χώρας
06:45
ΕΛΛΑΔΑ