ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Μια σύλληψη για τη δολοφονία του 47χρονου - Ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη ύποπτος

Καλαμάτα: Μια σύλληψη για τη δολοφονία του 47χρονου - Ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη ύποπτος
Ο άνδρας που συνελήφθη ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, συνοδηγός στο όχημα EUROKINISSI

Στη σύλληψη ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας προχώρησε η Αστυνομία για τη δολφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα , ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ταυτοποιήθηκε και δεύτερος ύποπτος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο νεαρός που συνελήφθη ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, συνοδηγός στο όχημα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο συνεργός του, οδηγός του οχήματος και πιθανόν αυτός που πυροβόλησε τον 47χρονο, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και του δεύτερου υπόπτου, ενώ νωρίτερα είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητο των δραστών στο χωριό Κιτριές της Δυτικής Μάνης.

Σημειώνεται ότι, η δολοφονία του άτυχου άνδρα σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής όταν λίγα μέτρα από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, στη διασταύρωση των οδών Ύδρας και Σόλωνος, δύο άντρες που επέβαιναν σε σκουρόχρωμο μικρό αυτοκίνητο ακινητοποίησαν τον 47χρονο, με τον οδηγό να κατεβαίνει, να διαπληκτίζεται μαζί του, να τον χτυπά και εν τέλει να τον πυροβολεί μια φορά κοντά στην αριστερή κνήμη.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr ο 47χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές της Καλαμάτας για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ για διακίνηση ναρκωτικών είχε καταδικασθεί και στην Αμερική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ