Λαμία: Έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων - Έρευνα από την αστυνομία
Άναυδος έμεινε ένας επαγγελματίας από τη Λαμία όταν είδε σπασμένες τις βιτρίνες του καταστήματός του, από άγνωστους δράστες.
Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Λαμίας στην οδό Όθωνος το Σάββατο (21/1).
Σύμφωνα με το lamiareport.gr οι δράστες φρόντισαν να σπάσουν τις βιτρίνες που βρίσκονταν σε μη εμφανές σημείο από τους διερχόμενους ενώ από τη μανία τους ξεκόλλησαν ακόμα και τα αλουμίνια.
Ο επαγγελματίας ειδοποίησε την αστυνομία και όπως ενημερώθηκε, πιθανότατα τις πρωινές ώρες, άγνωστοι δράστες προκάλεσαν φθορές και σε ακόμη τρία καταστήματα.
Γεγονός είναι πάντως ότι δεν εισήλθαν εντός σε κανένα από αυτά και είναι άγνωστο αν προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τα διαρρήξουν ή απλά ήθελαν να προκαλέσουν ζημιές.
Στο κέντρο της πόλης πάντως υπάρχουν αρκετές κάμερες και υπάρχει άφθονο υλικό για τον εντοπισμό των δραστών που προκάλεσαν ζημιές εκατοντάδων ευρώ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελευσίνα: Άγνωστοι πυροβόλησαν με αεροβόλο λεωφορεία της γραμμής
Κυψέλη: Εμπρησμός σε μοτοσικλέτες - Ζημιές στην είσοδο πολυκατοικίας
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 7,5 εκατομμύρια ευρώ
22:00
Τουρκία: «Παράνομη και απαράδεκτη» η αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ, λέει ο Ερντογάν
22:00
Πέθανε σε ηλικία 35 ετών η εγγονή του Κένεντι, Τατιάνα Σλόσμπεργκ
21:50
Διαδοχικές συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους στις 3 και 6 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Ζελένσκι
21:42