Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε βενζινάδικο
Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο, που προσέκρουσε σε αντλία υγρών καυσίμων πρατηρίου το μεσημέρι της Κυριακής (22/1) στη Θεσσαλονίκη, με τον οδηγό να διαφεύγει τον κίνδυνο.
Ειδικότερα, η σύγκρουση συνέβη σε βενζινάδικο επί της οδού Γεωργικής Σχολής, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εξετράπη της πορείας του.
Από την σφοδρή πρόσκρουση το επιβατικό αυτοκίνητο και η αντλία υγρών καυσίμων πήραν φωτιά, ενώ άμεσα σε λειτουργία τέθηκαν τα συστήματα πυρασφάλειας του καταστήματος.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δέκα πυροσβέστες, όπου έθεσαν σε πλήρη έλεγχο τη φωτιά.
Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 5χρονο αγόρι
Τι πρέπει να έχετε μέσα στο νέο κιτ πρώτων βοηθειών του «Φαρμακείου αυτοκινήτου»
05:00
Νέα διάταξη για τον νόμο Κατσέλη: Τι και πόσο κερδίζουν οι δανειολήπτες - 9 ερωταπαντήσεις
04:00
Kοινωνικός τουρισμός 2026 - 27: Δείτε τους οριστικούς πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων
03:00
Μεταφορά χρημάτων γονέων από κοινό τραπεζικό λογαριασμό: Πότε θεωρείται δωρεά - Οι παγίδες
02:00