ΕΛΛΑΔΑ

Προσωρινό «λουκέτο» στο ξενοδοχείο με το κρεμασμένο μπαλκόνι στη Συγγρού

Προσωρινό «λουκέτο» στο ξενοδοχείο με το κρεμασμένο μπαλκόνι στη Συγγρού
Προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού στη Νέα Σμύρνη όπου ένα τσιμεντένιο μπαλκόνι έσπασε και αποκολλήθηκε από την πρόσοψη, αποφάσισε το Υπουργείο Τουρισμού Twitter

Προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού στη Νέα Σμύρνη όπου ένα τσιμεντένιο μπαλκόνι έσπασε και αποκολλήθηκε από την πρόσοψη, αποφάσισε το Υπουργείο Τουρισμού.

Η απόφαση λήφθηκε έπειτα από επιτόπια επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Ολυμπίας Αναστασοπούλου και του Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (ΠΥΤ) Αττικής- και σε διαρκή επικοινωνία με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.

Όπως προέκυψε, ο κίνδυνος είναι άμεσος για το δημόσιο συμφέρον και υπάρχει έκτακτη ανάγκη αποτροπής του κινδύνου αυτού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Στη συνέχεια, η αρμόδια τουριστική αστυνομία ανέλαβε την άμεση εφαρμογή της εν λόγω απόφασης και προέβη στην εκκένωση του ξενοδοχείου.

Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, το αρμόδιο κλιμάκιο της ΠΥΤ Αττικής του Υπουργείου Τουρισμού διενεργεί περαιτέρω ελέγχους για το αποτέλεσμα των οποίων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ