Κίνηση τώρα: «Δύσκολος» ξανά ο Κηφισός - Αναλυτικά οι μποτιλιαρισμένοι δρόμοι

Με αρκετή υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» και σήμερα, Τρίτη (24/1) οι οδηγοί στο λεκανοπέδιο, καθώς τα οχήματα κινούνται εξαιρετικά αργά σε σημεία όπου καθημερινά παρατηρείται πρόβλημα.
Όπως και τις περισσότερες εργάσιμες ημέρες, τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα, την Κηφισίας και την Αθηνών – Κορίνθου.
Αναλυτικά τα σημεία που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα
- Στην άνοδο του Κηφισού από Αθηνών προς Νέα Φιλαδέλφεια
- Στην κάθοδο από Νέα Φιλαδέλφεια προς Λένορμαν
- Στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο με καθυστερήσεις 15΄-20΄από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας.
- Στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα με καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας, 15΄-20΄στην Περιφ. Υμηττού από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας.
- Στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια
- Στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα στο τμήμα από Ψυχικό προς Μαρούσι
- Ανά τμήματα σε Βουλιαγμένης, Ηλιουπόλεως, Γαλατσίου, Καποδιστρίου
Δείτε την κίνηση στους δρόμους στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσίπρας για Μητσοτάκη: Ικανότατος, εξυπνότατος, δεν είναι καθόλου βλαξ -αλλά είναι ένοχος (liveblog)
12:55
ΚΟΣΜΟΣ
Αμαζόνιος: Πάνω από το ένα τρίτο του έχει υποβαθμιστεί από «ανθρώπινο χέρι»
12:55
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μίνι επεισόδιο μεταξύ Τσίπρα – Τασούλα για τον «πρωθυπουργό μειωμένου καταλογισμού»
12:52
ΕΛΛΑΔΑ
Τηλεοπτικές άδειες: Αθώωση Κρέτσου και των υπολοίπων κατηγορουμένων ζήτησε η εισαγγελέας
12:43
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ