ΕΛΛΑΔΑ

Markopoulo Park: O ΡΕΒΑΜΠ κατέκτησε το Κύπελλο 2023 - Κέρδη έως και 8.500 ευρώ

Markopoulo Park: O ΡΕΒΑΜΠ κατέκτησε το Κύπελλο 2023 - Κέρδη έως και 8.500 ευρώ
Με εκπληκτικό τρόπο επικράτησε η ΦΡΥΝΗ στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park OPAP

Με συναρπαστικές αφίξεις και σημαντικά κέρδη για τους φιλίππους πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, η 4η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς, στο Markopoulo Park.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν 3 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 8.500,50 ευρώ, και 31 νικητές στο ΣΚΟΡ 4 της 4ης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 525,68 ευρώ.

Ο ΡΕΒΑΜΠ και ο Μάριος Χριστοφής επικράτησαν στην πρώτη Κύρια ιπποδρομία του 2023

Στο αγωνιστικό κομμάτι ξεχώρισε η νίκη του ο ΡΕΒΑΜΠ (USA) που επικράτησε στην πρώτη Κύρια ιπποδρομία για το 2023. Ο 7ετής ίππος, ιδιοκτησίας του Χρήστου Αργυρόπουλου και Γιώργου Μαλαδάκη κατέκτησε το Κύπελλο 2023 (Νέου Έτους). Πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση λίγο πριν αναχωρήσει για τη Σαουδική Αραβία, όπου θα διαγωνιστεί ύστερα από πρόσκληση στο SAUDI INTERNATIONAL HANDICAP. Ο ΡΕΒΑΜΠ προπονείται από τον Χρήστο Θεοδωράκη και στη χθεσινή του επιτυχία τον οδήγησε για ακόμη μια φορά ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ξεχώρισε η νίκη του ο ΡΕΒΑΜΠ (USA) που επικράτησε στην πρώτη Κύρια ιπποδρομία για το 2023OPAP

Έκτη νίκη της καριέρας του πέτυχε ο ΑΧΑΤΗΣ

Στις νίκες επέστρεψε ο ΑΧΑΤΗΣ (IRE) πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση στην 3η ιπποδρομία. Ο 5ετής εκπρόσωπος των VAM PROPERTIES S.A. επικράτησε στην ιπποδρομία που πραγματοποιήθηκε στην απόσταση των 1.400 μέτρων με χρόνο 1:26:30. Με προπονητή τον Χρήστο Θεοδωράκη και έχοντας στη σέλα του τον αναβάτη Γιώργο Μερσινιά, ο ΑΧΑΤΗΣ (IRE) σημείωσε εχθές την 6η νίκη της καριέρας του.

Νίκη γένους θηλυκού για τη ΦΡΥΝΗ στην 4η ιπποδρομία

Στην 4η ιπποδρομία η ΦΡΥΝΗ (GR), παρά την άσχημη εκκίνηση, κατάφερε υπό συνεχή πίεση από τον αναβάτη της Γιώργο Μερσινιά να επικρατήσει του ομοπροπόνητου της ΕΪΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΪΝΓΚ (IRE) με διαφορά μόλις δύο εκατοστών του δευτερολέπτου. Η εκπρόσωπος του Γρηγόρη Ματσακά προπονείται από τον Σταύρο Αγγελόπουλο και εχθές σημείωσε την 5η της συνολικά νίκη.

Νίκη γένους θηλυκού για τη ΦΡΥΝΗ στην 4η ιπποδρομίαOPAP

Τρεις νίκες για τους προπονητές Αγγελόπουλο και Θεοδωράκη

Από τρεις νίκες πέτυχαν οι προπονητές Σταύρος Αγγελόπουλος και Χρήστος Θεοδωράκης ενώ μία πήρε και ο προπονητής Μιχάλης Ιωαννίδης. Από πλευράς αναβατών, Μάριος Χριστοφής, Γιώργος Μερσινιάς και Νίκος Μιχαηλίδης πέτυχαν από δύο νίκες ενώ μία σημείωσε και ο Παναγιώτης Δημητσάνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ