ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Μετά από τρεις μέρες απομακρύνεται το «αιωρούμενο» μπαλκόνι - Πώς έγινε η αποκόλληση

Καλλιθέα: Μετά από τρεις μέρες απομακρύνεται το «αιωρούμενο» μπαλκόνι - Πώς έγινε η αποκόλληση
Πώς εξηγεί ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου την αποκόλληση του μπαλκονιού EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Για σήμερα Τρίτη (24/1) το απόγευμα είναι προγραμματισμένες οι εργασίες απομάκρυνσης του μπαλκονιού το οποίο κρέμεται από το Σάββατο σε ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Συγγρού.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το χώρο και τα μηχανήματα βρίσκονται επί τόπου για να καταδαφίσουν το μπαλκόνι που βρίσκεται στον ακάλυπτο χώρο του ξενοδοχείου, το οποίο παραμένει κλειστό με απόφαση του υπουργείου Τουρισμού.

Ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου Κώστας Σπηλιόπουλος, εξήγησε στην τηλεόραση του OPEN τι έγινε και το μπαλκόνι αποκολλήθηκε από το υπόλοιπο κτήριο.

Όπως είπε, η αποκόλληση έγινε αντιληπτή τα ξημερώματα του Σαββατου και αμέσως η εταιρεία ξεκίνησε ενέργειες για την απομάκρυνσή του.

Ευτυχώς όπως σημείωσε το δωμάτιο δεν είχε ένοικο, ωστόσο αναγνώρισε πως θα μπορούσε να είχε σημειωθεί τραυματισμός.

«Είναι κατασκευή του 1972 και αποτελεί κακοτεχνία του εργολάβου, που έβαλε λάθος τα σίδερα. Αντί να τα βάλει στο 50% και πάνω τα έβαλε κάτω κάτω, με αποτέλεσμα να σπάσει το τσιμέντο όπου δεν υπήρχε σιδέρωμα. Τώρα κρατιέται από τα σίδερα που ήταν πιο χαμηλά», εξήγησε αναφερόμμενος στην κατάρρευση του μπαλκονιού.

Μαλιστα, αρχικά θέλησε να αστειφθεί λέγοντας: «Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το μπαλκόνι; Ατραξιόν έχουν στην Ιταλία ατραξιόν έχουμε και εμείς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ