ΕΛΛΑΔΑ

Λυκαβηττός: Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος – Μία σύλληψη

Λυκαβηττός: Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος – Μία σύλληψη
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο με αποτέλεσμα η αστυνομία να συλλάβει τον έναν εκ τους δυο δράστες Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος με κλεμμένους καταλύτες σημειώθηκε στον Λυκαβηττό με την αστυνομία να καταφέρνει να συλλαμβάνει έναν από τους δράστες

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/1/23) στου Ζωγράφου, ενώ στη συνέχεια υπήρξε καταδίωξη των δραστών μέχρι τον Λυκαβηττό, όπου εκεί οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 18χρονο, ενώ αναζητείται άλλος ένας.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Ζωγράφου στις 4 τα ξημερώματα ένας αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε δυο άτομα που προσπαθούσαν να αφαιρέσουν καταλύτες από σταθμευμένα οχήματα.

Αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά. Η αστυνομία έκανε σήμα να σταματήσουν αλλά εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα κι έφυγαν. Τότε ξεκίνησε η καταδίωξη όπου πέρασε μπροστά από τη ΓΑΔΑ και κατέληξε στον Λυκαβηττό στη συμβολή Δεινοκράτους και Ξενοκράτους.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους δύο, έναν 18χρονο ο οποίος έχει προσαχθεί στη ΓΑΔΑ ενώ μέσα στο λευκό ΙΧ όχημα βρέθηκε ένας κλεμμένος καταλύτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ