ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής μαθητή έξω από δημοτικό

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής μαθητή έξω από δημοτικό
Το αγόρι έφτασε σπίτι τρομαγμένο και σε κατάσταση σοκ, όπως περιέγραψε η μητέρα του, η οποία και ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά και το σχολείο ΙΝΤΙΜΕ NEWS (ΑΡΧΕΙΟ)

Απόπειρα απαγωγής του παιδιού της καταγγέλλει μητέρα μαθητή της ΣΤ’ τάξης δημοτικού σχολείου της ανατολικής Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Ντεπώ.

Ο μαθητής, σύμφωνα με πληροφορίες του voria, έφυγε το μεσημέρι της Τρίτης (24/01) στις 13.15 από σχολείο με τους φίλους του και ξεκίνησε με τα πόδια για το σπίτι.

Η μητέρα του καταγγέλλει πως ένα παλιό αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai, χρώματος ασημί, με τρεις επιβάτες, ακολούθησαν τον 12χρονο, όταν αυτός χώρισε από την παρέα των συμμαθητών του. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής το αυτοκίνητο σταμάτησε και ένας από τους επιβάτες βγήκε και άρχισε να κυνηγάει το παιδί.

Το αγόρι έτρεξε και λίγα μέτρα παρακάτω συνάντησε έναν περαστικό από τον οποίο ζήτησε βοήθεια. Τότε ο επιβάτης του ΙΧ που το καταδίωκε, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Το αγόρι έφτασε σπίτι του τρομαγμένο και σε κατάσταση σοκ, όπως περιέγραψε η μητέρα του, η οποία και ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά και το σχολείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ