Κακοκαιρία: Άνοιξε η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Ποσειδώνος
Ανανεώθηκε:

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (26/1) σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας Αττικής αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος , στο ύψος του παλαιού ιππόδρομου στο ρεύμα προς Πειραιά.
Νωρίτερα, η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του παλαιού ιππόδρομου, στο ρεύμα προς Πειραιά, διεξαγόταν μόνο από την δεξιά λωρίδα.
Επίσης σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας Αττικής, κανονικά διεξάγεται και η κυκλοφορία οχημάτων στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, που είχε διακοπεί νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης (26/1) λόγω της κακοκαιρίας.
Επιπρόσθετα κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου-Σχίνου.
Τέλος, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη λεωφόρο Βραυρώνος, στην Κερατέα, στη θέση «γεφυράκι Βρύση».

Αίθριος αναμένεται ο καιρός την Πέμπτη - Πού θα βρέξει
23:55
Οκτώ νεκροί και 16 τραυματίες από έκρηξη σε εργοστάσιο στην Ινδία
23:45
Καταψηφίστηκε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Σάντσεθ στην Ισπανία
23:36
Καλλιθέα: «Λουκέτο» στο «Κέντρο Ειδικών θεραπειών» που ακροβατούσε ο 11χρονος
23:30