ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία - Εξάρχεια: Υποχώρησε το οδόστρωμα και «κατάπιε» γυναίκα

Κακοκαιρία - Εξάρχεια: Υποχώρησε το οδόστρωμα και «κατάπιε» γυναίκα
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης, όταν εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης, υποχώρησε το οδόστρωμα και άνοιξε η τρύπα screen grab από βίντεο

Μια τρύπα στο οδόστρωμα σχηματίστηκε το πρωί της Πέμπτης εξαιτίας της κακοκαιρίας στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να πέσει μέσα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10 το πρωί, όταν εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης, υποχώρησε το οδόστρωμα και άνοιξε η τρύπα.

«Συνέβησαν δύο απίστευτα πράγματα. Το πρώτο είναι ότι στις 10.30 με 11.00 το πρωί της Πέμπτης, άνοιξε αυτό το 'χάσμα' του εδάφους και οι τεχνικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο το απόγευμα, προκειμένου να αποκαταστήσουν ένα μέρος της ζημιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος και να εγκλωβιστούν λεωφορεία και ΙΧ», είπε o δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, μιλώντας στο MEGA.

«Πέρασα κατά σύμπτωση με τη γυναίκα που έπεσε μέσα, είναι φίλη, κατά τις 3 η ώρα από το πεζοδρόμιο, πάτησε σε ένα πλακάκι και ένα καπάκι της ΕΥΔΑΠ, υποχωρεί το έδαφος και βρίσκεται μισό μέτρο κάτω από το έδαφος πεσμένη. Ευτυχώς, την γλίτωσε στο πόδι της, έπαθα σοκ, την σήκωσα εγώ και αργότερα πήγε σπίτι της. Έως τις 5 η ώρα δεν είχε αποκατασταθεί η ζημιά», συμπλήρωσε ο κ. Αποστολόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ