Κορυδαλλός: Αναζητείται άνδρας που βασανίζει αδέσποτα - Επικήρυξη για τον εντοπισμό του
Ανανεώθηκε:
Κάτοικοι και φιλόζωοι στον Κορυδαλλό καταγγέλλουν πως άνδρας κακοποιεί και βασανίζει αδέσποτα ζωάκια, ενώ έχουν ήδη δημοσιοποιήσει επικήρυξη για τον εντοπισμό του.
Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι και τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής έχουν τοποθετήσει αφίσες που προειδοποιούν πως κυκλοφορεί με αεροβόλο.
Το τελευταίο περιστατικό ήταν μία νεκρή γάτα, η οποία έφερε χτυπήματα από αεροβόλο, καθώς είχε δεχτεί τέσσερις σφαίρες, στη σπονδυλική στήλη και την κοιλιά.
«Είναι μια κατάσταση που είναι φρικτή. Υποθέτω ότι για να έχει δύο σφαίρες στη σπονδυλική, το ζώο εκείνη τη στιγμή έτρωγε. Δεν υπάρχει και κάτι που να μπορεί να τα βοηθήσει, οι νόμοι είναι ανεπαρκείς» δήλωσε χαρακτηριστικά στο OPEN η Αθηνά Σιδερά, πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «Αγία Βαρβάρα».
Σύμφωνα με την ίδια, τα περιστατικά είναι πολλά, ενώ πριν λίγο καιρό ένα άλλο ζωάκι είχε βρεθεί νεκρό, δεμένο με σύρμα, ενώ ανέφερε πως έχουν υποβάλει καταγγελία κατά αγνώστων και προς το παρόν δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσπρωτία: Για το κακούργημα της εγκατάλειψης ζώων παραπέμπονται αντιδήμαρχος και υπάλληλος
Καρυστιανού για νέο κόμμα: Το διαίρει και βασίλευε δε θα περάσει - Προσπαθούν να με στοχοποιήσουν
18:07
Αγρότες: Η πλήρης εικόνα για φθηνό ρεύμα και το «παράθυρο» για παράταση στις ληξιπρόθεσμες οφειλές
18:07
Τουσκ: Η Πολωνία πρέπει να είναι ειλικρινής με τις ΗΠΑ σχετικά με τις ανησυχίες για τη Γροιλανδία
17:58
Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 15χρονος για το θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου
17:56