ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Καταγγελία εις βάρος καθηγητή Λυκείου για σεξουαλική παρενόχληση

Πάτρα: Καταγγελία εις βάρος καθηγητή Λυκείου για σεξουαλική παρενόχληση
Η φράση «Αγγλικά διαβάζεις; Γιατί εγώ ξέρω ότι… ‘‘φτιάχνεσαι’’ με Ρώσικα», προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μαθήτριας με αποτέλεσμα η μητέρα της να καταγγείλει τον καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση EUROKINISSI / Φωτογραφία αρχείου

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητή, καταγγέλει ότι έπεσε μαθήτρια Λυκείου της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «pelop.gr», η μητέρα της μαθήτριας, κατήγγειλε το περιστατικό στον διευθυντή του σχολείου το πρωί της Παρασκευής (27/01).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την προηγούμενη μέρα η 17χρονη μαζί με μία συμμαθήτριά της κάθονταν και διάβαζαν Αγγλικά, εν ώρα διαλείμματος, όταν ο καθηγητής την πλησίασε, κοίταξε τι διάβαζε και της είπε: «Αγγλικά διαβάζεις; Γιατί εγώ ξέρω ότι… ‘‘φτιάχνεσαι’’ με Ρώσικα»!

Ο υπαινιγμός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μαθήτριας, η οποία έβαλε τα κλάματα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Μετά την καταγγελία της μητέρας, ο διευθυντής του Λυκείου, κάλεσε τον καθηγητή, ο οποίος αρνήθηκε τα πάντα και μάλιστα έβαλε τις φωνές και ισχυρίστηκε ότι και παλιότερα τον είχαν καταγγείλει ξανά και τελικά βγήκε…«λευκός στην κοινωνία».

Η διεύθυνση του σχολείου έχει κινηθεί αρμοδίως και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται, πλέον, από την ερχόμενη Δευτέρα (30/01).



ΔΗΜΟΦΙΛΗ