Πάτρα: Καταγγελία εις βάρος καθηγητή Λυκείου για σεξουαλική παρενόχληση
Ανανεώθηκε:
Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητή, καταγγέλει ότι έπεσε μαθήτρια Λυκείου της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «pelop.gr», η μητέρα της μαθήτριας, κατήγγειλε το περιστατικό στον διευθυντή του σχολείου το πρωί της Παρασκευής (27/01).
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την προηγούμενη μέρα η 17χρονη μαζί με μία συμμαθήτριά της κάθονταν και διάβαζαν Αγγλικά, εν ώρα διαλείμματος, όταν ο καθηγητής την πλησίασε, κοίταξε τι διάβαζε και της είπε: «Αγγλικά διαβάζεις; Γιατί εγώ ξέρω ότι… ‘‘φτιάχνεσαι’’ με Ρώσικα»!
Ο υπαινιγμός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μαθήτριας, η οποία έβαλε τα κλάματα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Μετά την καταγγελία της μητέρας, ο διευθυντής του Λυκείου, κάλεσε τον καθηγητή, ο οποίος αρνήθηκε τα πάντα και μάλιστα έβαλε τις φωνές και ισχυρίστηκε ότι και παλιότερα τον είχαν καταγγείλει ξανά και τελικά βγήκε…«λευκός στην κοινωνία».
Η διεύθυνση του σχολείου έχει κινηθεί αρμοδίως και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται, πλέον, από την ερχόμενη Δευτέρα (30/01).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών: Η ΕΕ ζητά από την Ελλάδα να συμμορφωθεί στην οδηγία της ένωσης
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε καθηγητής γυμνασίου για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του
Μιχ. Χρυσοχοΐδης: «Μηδενική ανοχή στην πώληση αλκοόλ και καπνού σε ανηλίκους»
15:51
Η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει με τον ταχύτερο ρυθμό των τελευταίων 4.000 χρόνων
15:50
Καλλιτέχνης δημιούργησε με βλεφαρίδα μικροσκοπικό γλυπτό του Τόμι Σέλμπι από τo «Peaky Blinders» (pic)
15:41
Νορβηγία: Κάθειρξη άνω των 7,5 ετών για τον προγονό του πρίγκιπα διαδόχου
15:30