Αργολίδα: Εντοπίστηκε αυτοκίνητο μέσα στο ποτάμι του Ερασίνου
Ένα αυτοκίνητο εντοπίσθηκε το πρωί του Σαββάτου (28/1) από περαστικούς μέσα στην κοίτη του ποταμού Ερασίνου στον βάλτο Νέας Κίου στην Αργολίδα. Το ΙΧ, βρέθηκε μέσα στην κοίτη του ποταμού και στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία.
Το όχημα πιθανόν να είναι κλεμμένο και οι δράστες να το πέταξαν στο ποτάμι για να καλύψουν τα ίχνη τους, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr.
Μετά την ανάσυρση του οχήματος διαπιστώθηκε πως το όχημα φέρει Ρουμανικές πινακίδες.
H αστυνομία εντόπισε τον ιδιοκτήτη του ο οποίος ανέφερε πως το βράδυ είχε κάποιο ατύχημα στο σημείο με αποτέλεσμα να καταλήξει μέσα στο ποτάμι και όπου κατάφερε να βγει σώος από το όχημα. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς θα πήγαινε σήμερα για να το ανελκύσει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προφυλακιστέος ο «Μάξιμος Σαράφης» μετά την απολογία του
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47