ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τον πυροβολισμό νεαρού από αστυνομικό στο Ρέθυμνο

Βίντεο ντοκουμέντο από τον πυροβολισμό νεαρού από αστυνομικό στο Ρέθυμνο
Οι εμπλεκόμενοι στον καβγά έχουν συλληφθεί ΙΝΤΙΜΕ / Screen grab από βίντεο

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε μπαρ του Ρεθύμνου, είδε το φως της δημοσιότητας. Στο επεισόδιο εμπλέκεται αστυνομικός που υπηρετεί στην πόλη και μια παρέα νεαρών από τον Μυλοπόταμο.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή της συμπλοκής μεταξύ του αστυνομικού και ενός νεαρού, όταν ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο αστυνομικός πυροβόλησε τον νεαρό, ο οποίος τον είχε μαχαιρώσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν τέσσερα άτομα διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους έξω από ένα μπαρ στο Ρέθυμνο της Κρήτης, στο οποίο εργάζεται ο πατέρας του αστυνομικού.

Τότε φαίνεται πως ο αστυνομικός που διασκέδαζε στο μαγαζί, αντιλήφθηκε τι συνέβη και μεσολάβησε για να τους χωρίσει. Το περιστατικό όμως πήρε διαφορετική τροπή και ένας εκ των τεσσάρων, μαχαίρωσε τον αστυνομικό. Ο εν ενεργεία αστυνομικός, φαίνεται πως πυροβόλησε για να τον αφοπλίσει, με τον νεαρό άνδρα να έχει ένα διαμπερές τραύμα.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ όπου μετέφερε σε νοσοκομείο τον νεαρό και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οι εμπλεκόμενοι στον καβγά έχουν συλληφθεί και το περιστατικό ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές του νησιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ