ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο Πέτρος Τατσόπουλος - Κρατείται στο ΑΤ Ομονοίας

Συνελήφθη ο Πέτρος Τατσόπουλος - Κρατείται στο ΑΤ Ομονοίας
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, τονίζουν πως δεν είπε το παραμικρό που να εμπίπτει στον ρατσιστικό νόμο, αλλά «εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του» ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Συνελήφθη ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος το βράδυ της Δευτέρας (01/30), μετά από μήνυση για ρατσιστικό λόγο.

Ο κ. Τατσόπουλος συνελήφθη μετά το πέρας εκδήλωσης με τίτλο: «Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες;», στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Τατσόπουλος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε και βίντεο από τη στιγμή της σύλληψής του.

«Μόλις με συλλαμβάνουν το βλέπετε. Γιατί ένας ''τύπος'' λες και έχουμε θεοκρατία αυτή τη στιγμή (…) Ξέρω πολύ καλά ποιος έκανε τη μήνυση. Ο τύπος της trash tv κάνει μήνυση, κι εγώ πρέπει να την περάσω στο τμήμα», ακούγεται να λέει ο κ. Τατσόπουλος.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης

Η είδηση έγινε γνωστή από τους διοργανωτές της εκδήλωσης. Τονίζουν πως ο κ. Τατσόπουλος δεν είπε το παραμικρό που να εμπίπτει στον ρατσιστικό νόμο, αλλά «εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ