ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Απολογούνται το μεσημέρι τοι εμπλεκόμενοι στο αιματηρό περιστατικό σε μπαρ

Κρήτη: Απολογούνται το μεσημέρι τοι εμπλεκόμενοι στο αιματηρό περιστατικό σε μπαρ
Οι εμπλεκόμενοι σε αυτή την υπόθεση οδηγήθηκαν τη Δευτέρα (30/01) στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, με τους δυο εξ αυτών να αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της οπλοφορίας και της συμπλοκής Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Απολογούνται το μεσημέρι της Τρίτης οι τρεις άνδρες που εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή που έγινε έξω από μπαρ, στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Οι εμπλεκόμενοι σε αυτή την υπόθεση οδηγήθηκαν τη Δευτέρα (30/01) στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, με τους δυο εξ αυτών να αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της οπλοφορίας και της συμπλοκής, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 15-20 εκατοστών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, παραδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 55χρονος πατέρας του αστυνομικού, ενώ συνελήφθη ένα ακόμα μέλος της οικογένειας του 26χρονου.

Ο 26χρονος που τραυματίστηκε από τον αστυνομικό που ήταν στο σημείο εκτός υπηρεσίας, παραμένει νοσηλευόμενος και φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, όπως αναφέρεται στο kriti24.gr.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ο 33χρονος αστυνομικός που νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (29/01) σε κλαμπ του Ρεθύμνου, όταν ομάδα 4 νεαρών από τον Μυλοπόταμο διαπληκτίστηκε με εργαζόμενο του καταστήματος, πατέρας αστυνομικού. Όταν οι νεαροί απείλησαν με μαχαίρι, επενέβη ο γιός του που ήταν εκτός υπηρεσίας και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 26χρονος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ