Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω τρεις διαρρήκτες σε ταράτσα και μπαλκόνι διαμερίσματος
Ανανεώθηκε:
Στα «πράσα» συνελήφθησαν τρεις διαρρήκτες στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από την εισβολή τους τα ξημερώματα σε διαμέρισμα 33χρονου, στον Άγιο Παύλο.
Συγκεκριμένα, έκλεψαν τα κλειδιά της μοτοσικλέτας του, και τους αντιλήφθηκε γρήγορα, καλώντας αμέσως την Άμεση Δράση.
Παρά την προσπάθειά τους να διαφύγουν, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς -ο πρώτος στην ταράτσα, ο δεύτερος στην είσοδο της οικίας και ο τρίτος στο μπαλκόνι του διαμερίσματος- και συνελήφθησαν.
Πρόκειται για τρεις υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 28, 24 και 22 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο, ενώ διαπιστώθηκε ότι κινούνταν με δύο κλεμμένες μοτοσικλέτες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο αλλοδαπών σε κουρείο
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Τρεις τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων - Απεγκλωβισμός από την Πυροσβεστική
ΕΛΛΑΔΑ
Μάνη: Έστρεψε το όπλο και στην αδελφή του ο 53χρονος-Ομολόγησε ότι πυροβόλησε τον 57χρονο αδελφό του
18:12
ΣΠΟΡ
ΚΑΕ Παναθηναϊκός για basketgate: Είμαστε στην αρχή του σκανδάλου- Υπήρξαν δωροδοκίες και τρομοκρατία
18:02
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την Ρωσία για απειλή τρομοκρατικού χτυπήματος στη Μόσχα
17:52
ΚΟΣΜΟΣ
«Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία», δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ
17:43
TECH