Καισαριανή: Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σε πολυκατοικία όπου μένουν πρώην αστυνομικοί
Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης η πολυκατοικία στην οποία διαμένουν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο πρώην αστυνομικοί στην Καισαριανή.
Οι άγνωστοι τοποθέτησαν μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό και προσανάμματα στην είσοδο του κτηρίου και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά.
Οι γείτονες που είδαν τι συνέβαινε ειδοποίησαν την πυροσβεστική, η οποία λίγο αργότερα έσβησε τη μικρή εστία και στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της άμεσης δράσης που διαπίστωσαν ότι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία διαμένουν δύο πρώην αστυνομικοί.
Με την υπόθεση θα ασχοληθεί η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας.
Τα υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαία: 214 παραβάσεις έδειξαν οι έλεγχοι για τα ηλεκτρικά πατίνια στην Αττική σε διάστημα 4 ημερών
14:37
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 2025: Πόθεν έσχες: Η θεαματική μείωση των καταθέσεων Ανδρουλάκη, το ακίνητο της Μαρέβα στο Λονδίνο και οι μονοκατοικίες του Βελόπουλου
14:34
ΕΛΛΑΔΑ
Από ανώνυμη καταγγελία ενημερώθηκαν οι Αρχές για το νεκρό βρέφος στην Ξάνθη – Τι εξετάζεται (vid)
14:30
CULTURE
Πρωταγωνιστικό δίδυμο - έκπληξη για Πάμελα Άντερσον και Ντέμπι Χάρι στην κωμωδία «Maitreya»
14:21
ΕΛΛΑΔΑ