ΕΛΛΑΔΑ

Συμμορία ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη: «Θα πάμε στο νοσοκομείο να τον φάμε τον π...»

Ενώ ο 15χρονος νοσηλευόταν τραυματισμένος από μαχαίρι στο νοσοκομείο, οι δράστες σχεδίαζαν τα μέτρα που έπρεπε να πάρουν για να μην συλληφθούν

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση της συμμορίας των ανηλίκων που μαχαίρωσαν ένα 15χρονο παιδί πριν από δύο ημέρες στη Νέα Σμύρνη.

Μετά τη σύλληψή τους οι Αρχές εντόπισαν στα κινητά τους τηλέφωνα τους διαλόγους τους μετά το αιματηρό χτύπημα στον 15χρονο, όπου όχι μόνο δεν έδειχναν να έχουν μετανιώσει, αλλά έφταναν στο σημείο να λένε μεταξύ τους να πάνε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και να τον χτυπήσουν ξανά.

Χαρακτηριστικά, η φράση που ανέφερε ο ένας από τους ανήλικους δράστες ήταν: «Μην πάω στο Παίδων και τον φάω τον π... θα τον φάμε τον π...».

Και ενώ ο 15χρονος νοσηλευόταν τραυματισμένος από μαχαίρι στο νοσοκομείο, οι δράστες σχεδίαζαν τα μέτρα που έπρεπε να πάρουν για να μην συλληφθούν, ενώ συζητούσαν για το εάν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στο σημείο που επιτέθηκαν στον 15χρονο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Α κατηγορούμενος: «Έχει και κάμερες από ένα μίνι μάρκετ λένε».

Β κατηγορούμενος: «Ναι αλλά έτρέξαν πολλά άτομα, δεν μπορούν να καταλάβουν κάτι».

Α κατηγορούμενος: «Γ...».

Β κατηγορούμενος: «Άμα είχε γίνει κάτι πιστεύω θα είχε γίνει ήδη. Όχι δεν μπορούν να κάνουν κάτι τόσο γρήγορα».

Σε άλλη συνομιλία η αγωνία των ανήλικων δραστών για τις κάμερες συνεχίζεται:

Α κατηγορούμενος: «Κάτσε να δούμε και βίντεο στις ειδήσεις να δούμε τι φαίνεται».

Β κατηγορούμενος: «Πρέπει να πάω σχολείο. Άμα φάμε δέσιμο πάρε τηλέφωνο».

Α κατηγορούμενος: «Καλά είμαστε ακόμα σου λέω».

Το θράσος μάλιστα των ανήλικων ήταν τέτοιο που δεν δίστασαν να βγάλουν φωτογραφία το κινητό τηλέφωνο του 15χρονου που είχαν κλέψει και να το δείχνουν μεταξύ τους, ενώ όπως ανέφεραν είχαν βγάλει την κάρτα SIM για να μην μπορούν να το εντοπίσουν οι αστυνομικοί.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών μετά το αιματηρό περιστατικό άρχισαν να σαρώνουν την περιοχή και εντόπισαν τελικά τη συμμορία των ανηλίκων, κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ στο σπίτι του ενός εντόπισαν και τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Μέχρι αυτή την ώρα αναζητούν ένα ακόμη άτομο με το όνομα «Άκης», ενώ με την τραπεζική κάρτα που αφαίρεσαν από τον 15χρονο πραγματοποίησαν συναλλαγές μέσα από τις εφαρμογές google play και play store.

Ο 15χρονος που δέχτηκε την επίθεση παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ οι τέσσερις συλληφθέντες οι περισσότεροι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης