ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Στον Εισαγγελέα οι τέσσερις ανήλικοι για την επίθεση σε 15χρονο

Νέα Σμύρνη: Στον Εισαγγελέα οι τέσσερις ανήλικοι για την επίθεση σε 15χρονο
Οι τέσσερις ανήλικοι που κατηγορούνται είναι ηλικίας 16 έως 17 ετών EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στην Ευελπίδων θα οδηγηθούν σήμερα, Πέμπτη (2/2) οι τέσσερις ανήλικοι που συνελήφθησαν για το μαχαίρωμα και τον ξυλοδαρμό 15χρονου στη Νέα Σμύρνη, την περασμένη Κυριακή (29/1).

Οι τέσσερις ανήλικοι, ηλικίας 16 έως 17 ετών, κατηγορούνται ως μέλη συμμορίας για κατά περίπτωση, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Το χρονικό του περιστατικού

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών, οι κατηγορούμενοι, περικύκλωσαν ξαφνικά 15χρονο σε πάρκο της Νέας Σμύρνης και τον μαχαίρωσαν στον δεξί του μηρό, ενώ τον χτύπησαν με γροθιές σε όλο το σώμα του.

Αμέσως μετά, αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνό του, τσαντάκι που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό και διέφυγαν, ενώ το θύμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων.

Από τις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια που διαμένουν οι κατηγορούμενοι στη Νέα Σμύρνη και στους Αμπελόκηπους, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: Μαχαίρι τύπου σουγιά, τα ρούχα που φορούσαν κατά την επίθεση, ποδήλατο που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής, δύο κινητά τηλέφωνα και φωτογραφία, σε έντυπη μορφή, που απεικονίζεται ο 15χρονος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ