Πτώση Phantom: «Ήθελε να πεθάνει στον αέρα» - Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Τουρούτσικα

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του αντιπτέραρχου Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του F-4 Phantom της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, μιλώντας στο Star, ανέφερε: «Το αστέρι της ψυχής μου. Τον αγάπησα, μία αγάπη χωρίς όρια. Και θα συνεχίσω να τον αγαπώ και όσο αναπνέω θα τον σκέφτομαι. Ένιωθα περηφάνια, νιώθω, θα νιώθω. Με είχε κάνει πολλές φορές περήφανη. Δεν με είχε στεναχωρήσει ποτέ. Δεν ήθελε να στεναχωρεί τους άλλους. Τους αγαπώ όλους τους πιλότους, τους βλέπω σαν παιδιά μου».
Όπως αναφέρει η μητέρα του Μάριου, από μικρό παιδί ένα πράγμα ζητούσε μόνο από τη μανά του. «Του άρεσε η ταχύτητα. Γρήγορα αυτοκίνητα, μηχανές. Από μικρός πιλότος, μόνο αεροπλανάκια, μου έλεγε μη φοβάσαι. Δεν αφήνω εγώ τη μάνα μου. Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί. Έτσι ήθελε να πεθάνει. Στον αέρα. Μου λείπει. Πολύ. Και είμαι σίγουρη πως όσο περνάει ο καιρός θα μου λείπει περισσότερο. Αν είναι άγγελος στον ουρανό, όπως μου λένε, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου».
«Μας ενώνει ο ίδιος πόνος. Να προσέχει ο ένας τον άλλον....Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή, θα κανονίσω», σημειώνει η μητέρα του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πτώση F-4 Phantom: Πώς τίμησαν οι «Φαντομάδες» τους νεκρούς πιλότους

«Είσαι ο ήρωάς μας»: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον Ευ. Τσιτλακίδη

«Πέθανε νέος αλλά γεμάτος Ελλάδα»: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα

Αιφνιδιαστικές έφοδοι διωκτικών αρχών σε πέντε τράπεζες στη Γαλλία
15:39
Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει πολιτική σταθερότητα με εκβιασμό του μεγαλύτερου κόμματος
15:33
Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο μόνιμος σταθμάρχης
15:27
Λαγουβάρδος στο CNN Greece: Τι ισχύει τελικά με την «κακοκαιρία εξπρές» (χάρτες)
15:21