ΕΛΛΑΔΑ

Hellenic Train: Πώς θα κινηθούν οι συρμοί σε περίπτωση χιονόπτωσης

Hellenic Train: Πώς θα κινηθούν οι συρμοί σε περίπτωση χιονόπτωσης
Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στο web site της εταιρίας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Καθώς τις επόμενες ώρες αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική λόγω της έλευσης της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», η Hellenic Train, προχωρά σε ενημέρωση του κοινού για τον τρόπο που θα λειτουργήσουν τα τρένα σε περίπτωση έντονης χιονόπτωσης.

Από τις 5/2, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στο web site της εταιρίας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο στο Twitter όσο και στο Telegram.

Σε περίπτωση που εκδηλωθεί έντονη χιονόπτωση στο βόρειο τομέα του Νομού Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση της, τα δρομολόγια του Μετρό θα σταματούν στον σταθμό Πλακεντίας του Μετρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Hellenic Train

«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να ξεκινήσουν από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στο web site της εταιρίας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (twitter, telegram).

Ο διαχειριστής της υποδομής (ΟΣΕ) έχει προγραμματίσει, σε περίπτωση εκδήλωσης χιονόπτωσης στον βόρειο τομέα του Νομού Αττικής, τα δρομολόγια του Μετρό προς και από Αεροδρόμιο να σταματούν στον σταθμό Πλακεντίας του Μετρό.

Ως εκ τούτου, η μετακίνηση των επιβατών από και προς Αεροδρόμιο θα γίνεται με μετεπιβίβαση στους συρμούς του Προαστιακού με το ίδιο εισιτήριο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ