Ένωση Πνευμονολόγων: Όχι στις άσκοπες μετακινήσεις - Μείνετε στα ζεστά
Έκκληση σε όλους τους πολίτες αλλά και τους ασθενείς με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να παραμένουν σε ζεστούς χώρους, απευθύνει η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας, με αφορμή την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που χτυπά από το πρωί της Κυριακής όλη τη χώρα.
Ειδικότερα, η πρόεδρος της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας Μάτα Τσικριτά, καλεί τους πολίτες να παραμένουν σε εσωτερικούς θερμαινόμενους χώρους και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με έκθεση στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Οι ασθενείς με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα θα πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τον γιατρό τους, καθώς η έκθεση στο ψύχος δύναται να προκαλέσει επιδείνωση των συμπτωμάτων ή παροξυσμό της νόσου.
ΕΛΛΑΔΑ
Θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση 69χρονου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος
07:06
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (26 Φεβρουαρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Ο «χάρτης» πληρωμών από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ έως τις 27 Φεβρουαρίου
06:00
ΧΡΗΜΑ