ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στην Αττική Οδό

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στην Αττική Οδό
Η κυκλοφορία στην Αττική οδό άνοιξε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική οδό που είχε διακοπεί νωρίτερα, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ, η κυκλοφορία άνοιξε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της Περιφερειακής Αιγάλεω, μέχρι τον κόμβο με την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

Όπως ενημέρωσε, εξάλλου η παραχωρησιούχος εταιρεία, η Αττική Οδός είναι ανοικτή σε όλο το μήκος της από τις 19:00 της Κυριακής. Παράλληλα, συνεχίζονται οι ρίψεις αλατιού σε συγκεκριμένα τμήματα του δρόμου, έτσι ώστε να μην προκληθούν νέα προβλήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ισχύει στη Λ. Σχισχού από το ύψος της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη έως τη συμβολή της με την Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κλείνει ξανά στις 23:00 η Εθνική οδός

Νωρίτερα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι το ύψος του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 52,000) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ωστόσο θα παραμείνει ανοιχή μέχρι και τις 23.00 της 5ης Φεβρουαρίου 2023, καθώς από την ώρα εκείνη, θα απαγορευτεί εκ νέου και δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η ΕΛ.ΑΣ, παρακαλεί τους οδηγούς οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα συγκεκριμένα οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ