ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα - ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στην Αττική - Εκκρεμεί το Γραμματικό

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα - ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στην Αττική - Εκκρεμεί το Γραμματικό
Παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Αποκαταστάθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (5/2) το σύνολο των βλαβών στο Δίκτυο ηλεκτροδότησης, στις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ιδιαίτερα για την Αττική, αναφέρεται ότι στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής, έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες ενώ ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες ώρες οι εργασίες στο Γραμματικό.

Αναλυτικά η νέα ενημέρωση ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο της συνεχόμενης ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία "Μπάρμπαρα", γνωστοποιεί ότι αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί σχεδόν το σύνολο των βλαβών στο Δίκτυο, στις περιοχές που έχουν πληγεί.

Αναλυτικότερα, στην Αττική έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες ενώ ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες ώρες οι εργασίες στο Γραμματικό.

Στις Θεσσαλία, Σποράδες και Εύβοια, το σύνολο των βλαβών που σημειώθηκαν από το πρωί έχουν αποκατασταθεί, πλην ολίγων ορεινών οικισμών στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, όπου ήταν αδύνατη η πρόσβαση στα συνεργεία. Επίσης την τελευταία ώρα προέκυψαν βλάβες και στις περιοχές Μαρτίνου και Τραγανά του Δήμου Λοκρών στις περιοχές Κάστρου και Ακραιφνιού του Δήμου Ορχομενού, καθώς και στην Αλίαρτο, στις οποίες επιχειρούν συνεργεία για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση. Στην υπόλοιπη Ελλάδα το Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας δεν παρουσιάζει προβλήματα από την κακοκαιρία.

Να σημειωθεί ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στη δωρεάν γραμμή 8004004000 ή/και να δηλώνουν τυχόν προβλήματα ηλεκτροδότησης μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ