Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο για Δωδεκάνησα και Κυκλάδες
Ανανεώθηκε:
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου για τις Κυκλάδες,τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Αιτία της απαγόρευσης είναι οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλά θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατα τόπους στο Αιγαίο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα 9 μποφόρ.
Από τον Πειραιά αναχώρησαν το πρωί τρία πλοία για την Κρήτη, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Κλειστό παραμένει το πορθμείο Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα.
Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, θα πρέπει, πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Η χιονισμένη Αθήνα από ψηλά - Εντυπωσιακό βίντεο
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πόσο θα κρατήσει – Το επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ
ΕΛΛΑΔΑ
Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ - Σημανδράκος: Το 2018-2019 τα αιγοπρόβατα στην Κρήτη ήταν περισσότερα από τις μύγες
18:30
ΚΟΣΜΟΣ
CIA: Αποδυναμωμένο αλλά ακέραιο το καθεστώς στο Ιράν - Ικανό να χτυπήσει αμερικανικούς στόχους
18:19
ΚΟΣΜΟΣ
Εκκενώνονται οι εγκαταστάσεις LNG στο Ρας Λαφάν του Κουβέιτ μετά τις απειλές Ιράν
18:10
ΕΛΛΑΔΑ
Τι δείχνουν οι νέες καταθέσεις μαρτύρων στην πολύκροτη δίκη Βαλυράκη
18:05
ΚΟΣΜΟΣ