ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κανονικά τα δρομολόγια μετρό από και προς το αεροδρόμιο

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κανονικά τα δρομολόγια μετρό από και προς το αεροδρόμιο
Αποκαταστάθηκε εδώ και λίγη ώρα η γραμμή του μετρό προς το αεροδρόμιο ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Αποκαταστάθηκε εη γραμμή του μετρό προς το αεροδρόμιο, στην οποία είχαν σταματήσει τα δρομολόγια εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά από και προς το αεροδρόμιο.

Το πρωί, όσο ήταν εκτός λειτουργίας οι επιβάτες εξυπηρετούνταν με τον προαστιακό, μέσω του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας.

Έρχεται το πιο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας στην Αττική τις επόμενες ώρες

«Τις επόμενες ώρες αναμένουμε το πιο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας με έντονες χιονοπτώσεις στην Αττική. Η επιδείνωση του καιρού θα κρατήσει μέχρι την Τρίτη. Σε κλοιό κακοκαιρίας θα εξακολουθεί να βρίσκεται και η Εύβοια με ακόμα πιο πυκνές χιονοπτώσεις», λέει στο CNN Greece o μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το βαρύ κύμα κακοκαιρίας που «χτύπησε» και την Αττική τις τελευταίες ώρες, με τους ειδικούς να κάνουν λόγο για περαιτέρω επιδείνωση του καιρού της επόμενες ώρες έως και αύριο Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, «Αυτή την ώρα (πρωί 6ης Φεβρουαρίου) παρατηρούμε ένα πρόσκαιρο άνοιγμα στον καιρό της Αττικής καθώς έχουν υποχωρήσει οι χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές, ωστόσο, επιμένουν στα βόρεια και βορειοανατολικά τμήματα του νομού. Ας μην μας ξεγελάσει όμως αυτή η μικρή βελτίωση γιατί από το μεσημέρι κι έπειτα έχουμε νέα υποτροπή του καιρού με πυκνές χιονοπτώσεις ιδίως από τις απογευματινές ώρες στο σύνολο του νομού Αττικής».

Η νέα επιδείνωση του καιρού θα λάβει χώρα τις απογευματινές και βραδινές ώρες, υποστηρίζει ο ίδιος ενώ «η ταυτόχρονη υποχώρηση της θερμοκρασίας ευνοεί την χιονόστρωση σε αρκετές περιοχές του νομού Αττικής ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Αυτός ο καιρός θα κρατήσει μέχρι και σχεδόν το μεσημέρι της Τρίτης, 7 Φεβρουαρίου. Έπειτα θα έχουμε πιο μεγάλα ανοίγματα του καιρού, ωστόσο οι χιονοπτώσεις όπως όλα δείχνουν, θα συνεχιστούν με λιγότερη ένταση και διάρκεια μέχρι και την Πέμπτη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ