ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στην πλατεία Εξαρχείων

Πυροβολισμοί στην πλατεία Εξαρχείων
CNN Greece

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος, στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός ο άνδρας, αραβικής καταγωγής, που δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς λίγο μετά τις 11:30 το πρωί στον πεζόδρομο της οδού Θεμιστοκλέους στην πλατεία Εξαρχείων. Το θύμα της επίθεσης φέρεται να δέχτηκε πέντε σφαίρες στο λαιμό.

 

Ρεπορτάζ: Μίνα Καραμήτρου, Λευτέρης Σουχάιμπ

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δύο άντρες με καλυμμένα τα πρόσωπα, ανέβηκαν τον πεζόδρομο της οδού Θεμιστοκλέους, ευθεία πάνω από το καφέ Φλοράλ, στην πλατεία Εξαρχείων. Ξαφνικά ακούστηκε μία σειρά από έξι-οκτώ πυροβολισμούς και δευτερόλεπτα μετά ακούστηκε άλλη μία από ισάριθμους πυροβολισμούς.

Μεταξύ Δερβενίων και Ερεσσού στο πλατύσκαλο ενός νεοκλασσικού κτιρίου ένας άνδρας περίπου 35 ετών έπεσε σοβαρά τραυματισμένος. Στο σημείο έφτασε πρώτο το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός ενώ η αστυνομία, που έφτασε αρκετά αργότερα στο σημείο, εντόπισε δύο κάλυκες από το πιστόλι με το οποίο έγινε η επίθεση.

Το θύμα είναι αραβικής καταγωγής ενώ πάνω του βρέθηκε ένα μπρελόκ με την επιγραφή Ερρεσού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας αυτός είχε στο παρελθόν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές σχετικά με εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών.

555

final
final 1
final 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ